Samsung S11 İddialı Özellikleri ile Geliyor

21 Kasım 2019 - 22:30 'de eklendi ve 282 kez görüntülendi.
resim

Akıllı telefon kullanımının hızla artması ve cep telefonlarının hayatımızın tam merkezine entegre olması ile birlikte sürekli yeni bir telefon modeli piyasaya çıkmaktadır. Samsung, akıllı telefon konusunda akıllara gelen ilk isimlerden biridir. Teknoloji devlerinden biri olan bu marka, üstlendiği sorumluluğu hakkı ile yerine getirmeye devam ediyor. her sene hemen her bütçeye uygun telefon üreten Samsung, şimdilerde iddialı bir telefon modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Samsung S11, şimdiden tüm teknoloji severleri heyecanlandırmayı başardı.

Samsung, S serisi cep telefonu modelleri ile adından uzun bir süre beğeni ile söz ettirmeyi başardı. Bu başarısına bir yenisini eklemeyi planladığı Samsung S11 ise önümüzdeki yıl Şubat ayında severleri ile buluşacak. Piyasaya çıkmasına daha birkaç ay olmasına rağmen, S11 hakkında iddialar sürekli olarak ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung S11 Hızlı Şarjda Devrim Yaratacak

Hemen herkesin elinde bir akıllı telefon bulunmakta ve bu cihazlar artık günlük hayatın en büyük yardımcılarından biri hâline geldi. Günlük hayatta bu denli yoğun bir şekilde kullanılan akıllı telefonlar, şarj sorununu da beraberinde getiriyor. Şarjın çok çabuk bitmesi ve kişilerin sürekli olarak yedek batarya ya da powerbank gibi cihazlar ile dolaşması kaçınılmaz. Telefon üreticileri de son birkaç yıldır bu sorunu ortadan kaldırabilmek için çalışmalarına hız kazandırmaya başladı. Samsung S11 ise bu konuda oldukça iddialı bir çıkış yaptı.

Edinilen son bilgilere göre Samsun S11 25 W hızlı şarj özelliği ile piyasaya çıkacak. Bu da, telefonun bataryasının çok kısa bir sürede hızlı bir şekilde şarj edilebilmesi anlamına geliyor. Kısacası S11 kullanıcıları, telefonlarının gün içinde şarj probleminden dolayı kapanması ya da kısıtlı kullanılması gibi sorunlar ile uğraşmayacak.

Samsung S11, 25W hızlı şarj desteğinin yanı sıra aynı zamanda 5G teknolojisini de destekleyecek. 108 Megapiksel güçlü bir ana kameraya sahip olacak olan S11, fotoğrafçıların da yüzünü güldürmeyi başaracak. Aynı zamanda 8K görüntü kalitesine sahip olacak olan Samgung S11 akıllı cep telefonu, 5x zoom özelliği ile kaliteli bir video çekme deneyimini de kullanıcılarına sunacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.