Hocası Trabzonspor’un Peşinde Olduğu Oyuncusu İçin Konuştu

Trabzonspor transfer dönemi henüz gelmeden çalışmalarını sürdürürken gündemdeki isimlerden biri olan Samet Akaydın için hocası Montella açıklama yaptı.
Adana Demirspor’un teknik direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor ve İstanbul takımlarıyla ciddi şekilde anılan milli futbolcu Samet Akaydın hakkında konuştu.

İtalyan hoca şu ifadeleri kullandı:
“İlk geldiğimde, ilk maçta sanırım onu tribüne yollamıştım. Tanıdıkça ne kadar çalışkan, ne kadar öğrenmeye hevesli ve söylediğiniz şeyleri uygulamaktan çekinmeyen bir futbolcu olduğunu gördüm.
Öğrenmeye aç bir futbolcu olduğunu görünce biz de üstüne düştük, geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Açıkçası hâlâ gelişebileceğine inanıyorum.
Çünkü sahada duygusal davranabiliyor. Duygularını kenara koyup, kendisinden daha fazla bir performans çıkarabileceğimi biliyorum.
Geldiğimden beri şu ana kadar Süper Lig’de takip ettiğim en iyi stoper Samet Akaydın. Ve umarım elimizden almazlar.”