Galaxy S10 Lite’ın Sızdırılan Hali Galaxy S11’e Benziyor

05 Aralık 2019 - 8:31 'de eklendi ve 175 kez görüntülendi.
resim

Samsung Galaxy S10 Lite’ın olası tasarımına ilk bakışımızı yaptık ve görsellere dayanarak Samsung Galaxy S11’in Samsung Galaxy S10’dan çok daha fazla sızıntısı olacak gibi duruyor. Çünkü Galaxy S10 Lite’ın sızdırılan hali galaxy S11’e benziyor.

91mobiles ve @OnLeaks bu sızıntılardan muhtemel bir telefon görünümü oluşturuyor. Yani telefonlar bu şekile gözükmeyebilir bun görüntüler olabilicek olan tasarımlar. Görsellerde , Samsung Galaxy S10 Lite, ekranın üst merkezinde, ekranın altında çok ince bir çerçeveye sahip tek lensli bir delikli kameraya sahip olarak gösteriliyor.

Kafanızda telefonu ters çevirin ve sol üst köşesinde büyük bir kamera bloğuyla muhtemelen camdan yapılmış oldukça düz bir sırt göreceksiniz. Kaynak, bunun üç veya dört lens içerip içermediğinden emin değil. Bu yüzden her iki şekilde de kullandı, ancak her iki sürümde de etkileyici yakınlaştırma sunan bir periskop lens olması muhtemel kare bir lens var.

Diğer detaylar hoparlör ızgarası ve alt kenarda USB-C portu olan metal bir çerçeve, sağ kenarda güç ve ses seviyesi kontrolleri ve 3,5 mm kulaklık girişi yok. Galaxy S10 Lite’ın sızdırılan hali galaxy S11’e benziyor.

Telefonun bu sızıntıda çoğunlukla Samsung Galaxy A91 olarak adlandırıldığına dikkat etmek önemli. İsmin Samsung Galaxy S10 Lite olması bekleniyor. Ancak hangi ülkeden hangi distrübitöra bağlı olarak satın aldığınıza göre değişebilir.

Önceki sızıntılara dayanarak Samsung Galaxy S10 Lite cihazında Snapdragon 855 yonga seti, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 6.7 inç Full HD + AMOLED ekran, 4.500 mAh pil ve 48MP ana lens içeren bir kamera yapılandırması olabilir. Bu özellikler ve bu tasarımın doğru olması durumunda, telefon yalnızca “Lite” olarak adlandırılabilir, ancak özellikler açısından üst düzey olabilir.

Kaynaklar, Galaxy S10 Lite’ın Aralık ayında bir ara zamana ineceğini söylüyor. Bu yüzden hepsi doğruysa geriye kalan tek gizem ne kadara mal olacağı. Ancak bir şey duyar duymaz size haber vereceğimizden emin olacağız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.