Pedro’dan Fenerbahçe’yi Üzecek Haber

02 Aralık 2022 - 21:09 'de eklendi ve 257 kez görüntülendi.
resim

Joao Pedro Rayo Vallecano maçının 67.dakikasında sakatlanarak kenara gelmişti. Oyuncudan Fenerbahçe camiasını üzecek haber geldi.

Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı ciddi hazırlık maçlarıyla geçirerek takımını formda tutmayı hedefleyen Jorge Jesus, Rayo Vallecano ile oynanan karşılaşmada Joao Pedro’yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Maçın 67. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Pedro’ya kayarak ayak koyan Mumin, İtalyan yıldızın diz ve ayak bileğinden aynı anda ciddi şekilde sakatlanmasına neden oldu.

YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Sahayı sedyeyle terk eden ve ambulansla hastaneye götürülen Pedro ile ilgili kulüpten “Dizinde ve bileğinde yoğun ödem, travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır” açıklaması yapıldı. Gün boyu Pedro’nun üç ay sahalardan uzak kalacağı hatta sezonu kapattığı konuşuluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.