Android için En İyi Eğitici Oyunlar

25 Mart 2019 - 2:39 'de eklendi ve 210 kez görüntülendi.
resim

Son zamanlarda aksiyon oyunları aşırı talep görmeye başladı. Özellikle PUBG MOBILE büyük küçük herkesin elinde. Aksiyon oyunlarında ki silahlar adam öldürmeler özellikle çocukların piskolojisini farklı etkiliyor. Anne ve babalar her ne kadar çocuklarının böyle oyunlar oynamasını istemesede bir türlü ikna edemiyorlar.

Bunun başlıca sebepleri çocuklardaki ilgisizlik. Anne ve Babalar çocukları ile yeteri kadar vakit geçirmedikleri için onlarda kendilerini akıllı cihazlardaki oyunlara veriyor. Bazı ebeveynler var ki çocuklarının eğitici oyunlarla vakit geçirme taraftarı. Bizde sizler için çocuklarınızla beraber oynayabileceğiniz oynarken heyecanlanacağınız eğitici oyunları sizler için paylaştık.

Hızlı Beyin – mantık yapboz oyunları

Hızlı Beyin – mantık yapboz oyunları her yaş gurubunun oynayabileceği eğlenceli bir oyun. İçindeki birden fazla oyun seçeneği ile size eğlenceli geleni seçip oynayabilirsiniz.

Matematiksel oyun, Çarpma, Artı, Eksi, Böl oyunu;
– Eğitim Bulmacası;
– 2048 oyunu
– Tren konsantrasyonu;
– IQ Trainer;
– Akıllı ve Hızlı Düşünme;
– Daha Hızlı Tepki Hızı;
– Basit HD grafik;
– Akıllı telefonlar ve tabletler için tasarlandı
– Oyuncuları derecelendirin.

Sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

#Android için İNDİR #

Bebek Bulmaca

Bebek bulmaca oyunu bebeklerinizin ve küçük yaştaki çocukların seveceği bir oyun. Harfler, sayılar, renkler, hayvanlar, meyveler, meslekler gibi daha bir çoğunu öğrenenileceği zevkli bir oyun.

– Interaktif ses efektleri ile eğlenin bebeklerin tutun
– Oyun kolaylıkla işlem yapabilmek için uyarlanmıştır.
– Özellikle bebekler ve up için bir eğitim aracı arabirimi olarak tasarlanmıştır.
· Sağ beyin egzersiz için uygun, grafik sağ beyin aktif hale getirin. brain’s gözlem becerileri, bilişsel yetenek, konsantrasyon, bellek, yaratıcılık ve hayal gücünü geliştirmek.

Sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

#Android için İNDİR #

Funny Food 2! Okul öncesi eğitici çocuk oyunları!

Funny Food 2! Okul öncesi eğitici çocuk oyunları çocuklar için okul öncesi gelişmesini sağlayan 15 adet oyun içerir. Bulmaca, eşleştirme, mantık, şekiller, saklambaç ve benzeri bir çok oyunu içerisinde barındıran oyun çocuğunuzun gelişimine de katkı sağlayacaktır.

– 15 öğretici oyun ve 50 çeşit gıda
– Çocuklar için 10 eğitici konsept
– Çok sayıda animasyon ve etkileşim
– Mantık, dikkat, hafıza ve düşünmeyi geliştirme
– Eğlenceli ses efektleri
– 2-5 yaş arası çocuklar için
– Ebeveyn kontrolü
– Üçüncü parti reklamları içermez

Sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

#Android için İNDİR #

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.