5 Aralıkta Nokia Lansman da Ne Duyuracak?

Nokia 5 Aralıkta yeni bir ürün duyuracağını açıklayarak hepimizi şaşırttı. Şirket Hindistan kolu Twitterdan paylaştığı video ile gizemini korudu.Peki Nokia Lansman da neler duyuracak.

Paylaşılan videolara göre muhtemelen açık hava etkinliklerine ve kamera kalitesine odaklanan yeni bir akıllı telefon piyasaya sürülecek. Buraya eklediğimiz iki videoda, koşu, tırmanma, kayak gibi konular yer alıyor.

Bu Tweetler ile şu an için anlayabileceğimiz şey, Nokia’nın canlı etkinliğinin oldukça gizemli olduğu. Bu nedenle de oldukça heyecan verici görünüyor. Ne zaman ve nerede gerçekleştiği ve nasıl izleyebileceğiniz de dahil olmak üzere, etkinlik ile ilgili tüm ayrıntıları bir araya getirdik.

Nokia Lansman ‘ı Ne Zaman?

Lansman etkinliği, Mısır’ın başkenti Kahire’de 5 Aralık’ta saat 18: 00’de CEST’de gerçekleşecek. Ülkelere göre yayın saati ise aşağıdaki gibidir.

  • US East Coast: 12pm EDT
  • US West Coast: 9am PDT
  • UK: 5pm BST
  • New Delhi, India: 9.30pm IST
  • Beijing, China: 12am CST
  • Sydney, Australia: 3am AEST
  • Türkiye 20:00

Online İzleyebilir miyiz?

İyi haber şu ki, Nokia YouTube’da yayını olduğu gibi izleyebileceğiniz bir canlı yayın oluşturdu. Yayın başladığında izleyebilesiniz diye buraya da ekledik.

Ayrıca Twitter’da duyuru hakkında konuşmak için #Nokiamobilelive etiketini kullanıyor, bu nedenle, insanların ne söylediklerini ve daha fazla ayrıntı düşüp düşmediğini görmek için canlı yayın zamanı boyunca bu etiketi incelediğinizden emin olun.

Peki Lansmandan Ne Bekliyoruz?

Nokia’nın etkinliği bu noktada oldukça esrarengiz, ancak sektörün sunduğu yeni telefonların etrafında dolaşan bazı söylentiler oldu. Daha önce de belirttiğimiz gibi bir ürünün piyasaya sürülmesi için Aralık ayının başları, tuhaf bir zamandır. Yıl başından alışveriş yapan insanları bir araya getirmek kolay değildir.

Telefonla ilgili diğer bazı haberler de bu hafta daha sonra Qualcomm Snapdragon Zirvesi’nden çıkacak. Ancak Nokia’nın olayı, bu zirvede değil.  Şu anda en ısrarcı Nokia tabanlı söylenti, şirketin son aylarda birkaç kez sızdırılmış olan bir 5G telefonda çalışıyor olması. Bu, Qualcomm’un henüz açıklanmayan en yeni yonga setlerinde yayınlandığı söylenen en iyi cep telefonu olabilir. Ayrıca Nokia’nın Twitter’da yayınlanan videolarına uyacak bir 64 MP kamera olması gerekiyor.

Bununla birlikte, Nokia’nın Hint ekibinin etkinlik için pazar lideri olduğu düşünülürse, gelişmekte olan pazarlara yönelik bir telefonun daha sınırlı bir lansmanını görmemiz mümkün.

Canlı yayının kendisinden önce biraz daha ipucu bulamazsak, Nokia’nın bu etkinlikte tam olarak ne için olduğu konusunda karanlıktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir