2020 Yılında Gerçekten Apple 5 Telefon Çıkaracak Mı?

08 Aralık 2019 - 19:03 'de eklendi ve 257 kez görüntülendi.
resim

Apple, akıllı cep telefonu denildiğinde dünya çapında akıllara gelen ilk marka olmaya devam ediyor. Teknoloji pazarının dev markası olan Apple, her sene çıkardığı akıllı telefonlar, tabletler ve diğer teknolojik ürünler ile kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Her sene sadece 2 akıllı cep telefonu modeli çıkaran bu markanın 2020 yılında bu sayıyı arttıracağı iddia ediliyor. Peki, gerçekten 2020 yılında Apple 5 telefon çıkaracak mı? Gelin bu sorunun yanıtına birlikte bakalım.

Apple 5 Telefon Çıkaracak İddiası Doğru Mu?

Apple gibi büyük bir markanın analisti olan Ming-Chi Kuo, marka ile ilgili birbirinden önemli bilgiyi paylaştı. Kuo, Apple’ın 2020 yılının ilk çeyreği gibi üzerinde uzun zamandır çalıştığı İphone SE 2 modelini çıkaracağını belirtti. Küçük ekran severlerin beğenisini toplayacağı düşünülen SE 2, 4,7 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacak. Son zamanlarda çıkan telefonlardan ziyade bu telefon modelinde İphone 8 gibi bir Touch ID butonu bulunacak. A13 yonga ve 3 GB RAM özelliklerinin yanı sıra bu modelin arka tarafında yalnızca bir kamera bulunacak.

Apple 5 telefon çıkaracak iddiası, Kuo tarafından yapılan açıklamalar ile iyice netleşti. Analist tarafından yapılan açıklamaya göre İphone SE 2’nin ardından 2020 yılının kalanında marka tarafından 4 yeni model daha piyasaya sürülecek. Piyasaya çıkacak olan bu dört telefondan birinin 6,7, diğerinin ise 5,4 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. Üstelik bu iki büyük ekranlı telefonun, geleceğin yeni teknolojisi olacak olan 5G teknolojisini de destekleyeceği söylentiler arasında yer alıyor. Bu iki cihazın en belirgin özelliğinin ise kameraları olacak. Yıl içerisine çıkacak diğer iki modelde ise Apple’ın 6,1 inçlik ekranlar kullanacağı bekleniyor. Yeni çıkacak bu telefonların tasarımları ise, daha şimdiden oldukça fazla konuşulmaya başladı. Çünkü bu modellerin tasarımları, en son çıkan modellerden ziyade İphone 4 tasarımına benzeyeceği iddia ediliyor. Bu tasarım ile Apple, akıllı telefon tarihinde en çok beğenilen model olan İphone 4 tasarımına yeniden mi dönüyor? Sorularını da beraberinde getirecek. Yapılan tüm iddialara ve söylentilere henüz Apple tarafından herhangi bir açıklama ise gelmedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.