2020 Yılında Gelecek Olan En İyi Akıllı Saatler

02 Aralık 2019 - 15:25 'de eklendi ve 1.985 kez görüntülendi.
resim

Önünde akıllı sözcüğü olmayan bir saati duymak, yakında bir yadigarı tanımlamasının göstergesi olacak. Lüks saat markaları bile akıllı saat ismini benimsemiş durumda. İşte 2020 yılında gelecek olan en iyi akıllı saatler.

 

2020 Yılında Gelecek Olan En İyi Akıllı Saatler

Tüm ayrıntılara ve söylentilere girmeden önce, 2020 yılları için en çok beklenen cihazlardan bazıları:

  • Apple Watch Serisi 6
  • Fosil Grubu
  • Google Piksel Watch
  • Samsung Galaxy Watch 2

Apple Watch Serisi 6

Apple kısa süre önce Series 5’i piyasaya sürdü, ancak Series 4’le aynı tasarımı sunarken, bir Always-On Display (nihayet) ve dahili bir pusulayı kullandı. Apple Watch Series 6’nın Eylül 2020’ye kadar çıkması beklenmiyor, ancak uyku takibini görmeyi umuyoruz ve tasarımda bir değişiklik olduğunu görmek bizi şaşırtmaz.

Yuvarlak bir Apple Watch patenti Mayıs 2018’de onaylandı, ancak bu patentin gün ışığını görüp görmediği henüz belli değil.

Fosil Grubu

Fossil Group, Michael Kors, Diesel ve Kate Spade dahil olmak üzere birçok moda markasının şemsiyesi altında akıllı saatler sunuyor. IFA 2019’da Puma smartwatch ve Michael Kors, Diesel ve Emporio Armarni gibi güncellemeler de dahil olmak üzere birçok yeni cihaz gördük.

2019’da şirketten daha fazla cihaz beklemiyoruz – hiç bilmeseniz de – 2020’nin şirket altındaki markaların güncellemelerini görmesi muhtemel.

Piksel Watch / Piksel Time

Pixel markalı bir akıllı saat için söylentiler, @evleaks tweeti ile sızdırıldıktan sonra 2018’de arttı. Akıllı saatin Google’ın 2018 sonbahar etkinliğinde Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile birlikte olacağına dair güvenilir bir kaynak olduğu söylendi.

Söylentiler hala Google Yapımı bir smartwatch için dolaşıyor, ancak Nisan 2019’da çıkan bir patentle, 2016’dan beri Pixel Watch’ın söylentilerine rağmen henüz ihtimaller bitmiş değil.

Samsung Galaxy Watch 2

Samsung, Not 9 ile birlikte Ağustos 2018’de Galaxy Watch’ı, ardından 2019’un başlarında Galaxy Watch Active ve 2019’un sonlarında Galaxy Watch Active 2’yi açıkladı.

Galaxy Watch Aktif cihazlar, Galaxy Watch’ın daha küçük, sportif bir modeli olsa da, hantal Galaxy Watch’ın halefi olarak görebiliyor muyuz? Henüz hiçbir söylenti ortaya çıkmadı, bu yüzden bu sadece bir tahmin. Ancak bu cihaz ortaya çıkarsa, 2020’de olmasını bekliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.